KED Flex 2.0 SW

Vlajková loď mezi držáky, KED Flex.

Katalogové číslo: SW10123.1 Kategorie:

8 222,00 

Vlajková loď společnosti Kaiser Edelstahl Design, tyč s převodníkem KED Flex, vstupuje do nových dimenzí.

Již řadu let je převodní tyč Flex nedílnou součástí nejmodernějších rybářských lodí v Evropě. Prut KED Flex 2.0 SW jsme vyvinuli s cílem nabídnout našim zákazníkům vždy ten nejlepší produkt na evropském trhu.

Tyč snímače se montuje na adaptérovou desku, na bok lodi nebo na zábradlí pomocí montážní desky, která je součástí dodávky.

U lodí bez profilového zábradlí lze adaptérovou desku připevnit přímo na bok jako obvykle. (např. laminátové lodě).

Vhodnou adaptérovou desku/adaptér zábradlí pro různé modely lodí a šířky dropside najdete v obchodě.

Tyč snímače Flex 2.0 SW lze nastavit na stranu boční stěny, naklonit v obou směrech a je vhodná pro montáž na obě strany. Kromě toho je výška tyče plynule nastavitelná pomocí trubkové svorky.

Další zajímavostí držáku KED Flex 2.0 SW je funkce „Fold in – out“. Díky skládacímu mechanismu můžete tyč sondy jedním pohybem složit do interiéru lodi, aniž byste museli tyč demontovat. Stejně snadno tyč opět rozložíte a můžete vyrazit.

Tyč KED Flex 2.0 SW je vyroben z nerezové oceli V4A. V4A je nerezová ocel odolná vůči slané vodě, což znamená, že tyč lze bez problémů používat ve slané vodě. Ostatní nástavce jsou vyrobeny z plastu ASA odolného proti UV záření.

Průměr tyče snímače 16 mm Tloušťka tyče snímače 2 mm Montážní deska je součástí dodávky.

Tyč snímače se dodává bez držáku snímače, adaptéru na zábradlí/adaptéru na boční stěnu a pákového ovladače (ukazatele směru).