Adventer & Fishing Zateplená bunda Steel vel.XS

Katalogové číslo: MJCB664701AF_XS Kategorie: ,

3 499,00 

Pánská zateplená bunda Steel je ideální volbou do každého počasí a vhodná k nošení celoročně, i v chladnějších dnech. V celé přední části je bunda zdobená stromečkovým vzorem, zatímco v zadní části převládá vodorovný vzor. Díky tomu působí elegantně, ale zároveň sportovně, což umožňuje její využití pro různé příležitosti.

Vyrobená z vodoodpudivého, větruodolného a ultralehkého materiálu s hydrofobní povrchovou úpravou DWR (Durable Water Repellent), bunda nabízí tzv. lotosový efekt, který zlepšuje funkční vlastnosti oblečení.

Výplň bundy vás udrží v teple a suchu za všech podmínek, zatímco její lehkost a hřejivost splňují požadavky na označení ultralehké zimní bundy. Voda a nečistoty se k povrchu látky nelepí, což zvyšuje odolnost bundy vůči nečistotám a skvrnám.

Bunda disponuje vyšším límcem, který oceníte jak ve městě, tak na horách. Rukávy a spodní část bundy jsou lemované gumou, aby při pohybu bunda nevyhrnovala. Hlavní středový zip je chráněný vnitřní krycí légou, což přispívá k lepší ochraně před nepříznivými povětrnostními podmínkami.

Praktické kapsy nabízejí dostatek úložného prostoru. Náprsní kapsa na zip je chráněna lemem, boční kapsy pokrývá vnější légou a v podšívce se nachází další zateplená kapsa, ideální pro mobilní telefon nebo jinou elektroniku.

Kvalitní bunda je decentně obrandovaná. Loga Adventer & fishing najdete na hrudi, límci a rameni. Propracované logo na rameni je vystouplé a tvoří efekt 3D.

Můžete ji snadno kombinovat s různými kusy oblečení, například s pánským funkčním tričkem Steel and Black a hřejivými kalhotami Steel and Black, což z ní dělá univerzální doplněk pro každého outdoorového nadšence.

 

 

Vlastnosti:
– vodoodpudivý
– nepromokavý
– větruodolný

Materiál:
– 72% polyamid
– 28% polyester

Střih:
– rovný

Délka:
– standardní

Péče:
– doporučujeme prát na 30°C
– nežehlit
– nepoužívat aviváž
– nesušit v sušičce